Elektriciteitswerken door een echte specialist

In elke woning zijn er wel steeds elektriciteitswerken die aangepakt moeten worden. En daarvoor doet u natuurlijk best beroep op een specialist om alles veilig te houden. Voor elektriciteitswerken in Kortessem kunt u rekenen op Electro Vanhentenrijk.

Wij plaatsen elektriciteit in alle mogelijke gebouwen en dit zowel voor particulieren, kmo’s, ocmw’s en gemeentehuizen. Voor ons maakt het ook geen verschil of het gaat om nieuwbouw of om verbouwingen. Kortom, alle werken die aangesloten worden op het laagspanningsnetwerk.

Comfort en veiligheid

Bij de elektrische installatie zijn comfort en veiligheid van heel groot belang. Het is belangrijk dat uw installatie voldoet aan de wettelijke reglementeringen. Daarom zorgen wij ervoor dat de installatie volledig gekeurd wordt bij het verlaten van de werf.

De merken waar wij graag mee werken zijn Niko en Legrand omdat deze de beste kwaliteit garanderen. Maar wij hebben ook steeds een luisterend oor voor de wensen van de klant. Overleg is voor ons immers van essentieel belang.

Contacteer ons snel

Als u nog wat meer informatie wilt over onze elektriciteitswerken, dan kunt u best even contact opnemen met Electro Vanhentenrijk, uw elektricien in Kortessem. U hoort snel iets van ons.