Uw verlichting is in goede handen

Onderschat het effect van verlichting niet in huis. Bij velen komt dat er op het einde nog wat bij. Maar beter is het om die verlichting volledig af te stellen op het interieur van uw woning. En voor verlichting in Kortessem en omgeving is er geen betere partner dan Electro Vanhentenrijk.

Ook advies over lichtsterkte en verbruik

Bij ons kunt u immers terecht voor verschillende stijlen van verlichting, met een speciale focus in led-verlichting, waarbij vooral de merken Kanlux en V-Tac in ons assortiment terug te vinden zijn. Bij ons vindt u geen halogeen- of gloeilampen.

Als u de stijl van uw verlichting gekozen hebt, gaan wij over tot de voorbereidende werken. De leidingen voor zowel binnen- als buitenverlichting worden met de juiste kabels aangesloten. Uiteraard staan wij u graag bij met alle advies over lichtsterkte, kleur, verbruik, voor- en nadelen van iedere keuze.

Contacteer ons snel

Hebt u vragen of wenst u meer informatie over verlichting? Neem dan zeker vrijblijvend contact op met Electro Vanhentenrijk, uw elektricien in Kortessem. Wij helpen u dan graag verder.

www.wopa.be